Így vághatja ki és másolhatja egyszerűen és elegánsan egy weboldal részleteit

2012. április 25., szerda, 08:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Ha egy weboldalon megtetszik egy részlet, többféleképpen is gondoskodhatunk annak elmentéséről, de talán egyik...

Ha egy weboldalon megtetszik egy részlet, többféleképpen is gondoskodhatunk annak elmentéséről, de talán egyik módszer sem olyan elegáns, mint a Clipular nevű Chrome-bővítmény. Ez ugyanis lehetővé teszi, hogy olyan (persze virtuális) eszközökkel dolgozzunk, mint a kamera vagy az olló, s ezekkel örökítünk meg, vagy vágunk ki részleteket.

A bővítmény letöltése után egy C betűs ikon jelenik meg a felső eszközsorban. Az első használatkor csatlakoznunk kell a Clipular weboldalhoz vagy Gmail-, vagy Facebook-azonosítónkkal. Ezután ha izgalmas részletre lelünk egy weboldalon, csak kattintsunk az Alt+C-re, mire felül megjelenik egy olló, egy kamera és a Clipular oldalt szimbolizáló ikon. A kamerára kattintva az egész oldalt lefotózhatjuk, az ollóval kivághatunk egy részletet, s valamennyi a saját Clipular oldalunkon tárolódik. Később ezeket ugyanitt találjuk, illetve a jobb egérgombos menüt használva bármelyiket képként is elmenthetjük.

Valóban hasznos kiegészítő!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Így vághatja ki és másolhatja egyszerűen és elegánsan egy weboldal részleteit
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X