Ilyen lesz a Dead or Alive 5 [videó]

2012. március 20., kedd, 13:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Ha nem is kapkodják el, de szép lassan azért készül már a Team Ninja-féle Dead or Alive 5.

Ha nem is kapkodják el, de szép lassan azért készül már a Team Ninja-féle Dead or Alive 5. Mi most egy videót mutatunk a játékból, amelyből kiderül, hogy az alapkoncepció nem változott, inkább csak a környezet és a karakterek kidolgozása finomodott, illetve meglehetősen brutális módon döngölhetjük immár földbe ellenfeleinket.

A videón éppen Ayane és Hitomi mérik össze erejüket és ügyességüket. A hivatalos oldalon egyébként több videót is találni a játékról. A pontos megjelenési dátum még ismeretlen, valamikor szeptemberben jön ki a DOA5 Xbox 360-ra és PS3-ra. Viszont lesz játszható demó a játékból a Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition részeként!


Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ilyen lesz a Dead or Alive 5 [videó]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X