Ilyenek lettek az eBay angliai irodái [képgaléria]

2012. április 23., hétfő, 06:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A legtöbb esetben csak nagyon kevesen tudják, hogy hol és milyen körülmények között dolgoznak egy online vállalkozás...

A legtöbb esetben csak nagyon kevesen tudják, hogy hol és milyen körülmények között dolgoznak egy online vállalkozás vagy szolgáltatás munkatársai. A gyakran egy lakásból indított vállalkozásoknak, ha megfelelően sikeresek, előbb-utóbb irodákba kell költözniük.

A nem egyszer extrém külső- és belsőépítészeti megoldásokat alkalmazó internetes cégek főhadiszállásai közül legutóbb a Facebook irodáit mutattuk meg olvasóinknak. Most az eBay nemrég megújult angliai irodáit vehetjük szemügyre. A berendezésnél fő szempont volt a fiatalos és játékos megjelenés, így nem csoda ha klasszikus telefonfülkét, kávézót és bárt, meg egy játéktermet is felfedezhetünk a képeken.

 

#1

#2

#3

#4

#5

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ilyenek lettek az eBay angliai irodái [képgaléria]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X