szerző:
techline.hu

A Wind Map láthatóvá teszi a láthatatlant, és rendkívül szemléletes formában mutatja meg az éppen aktuális széljárást.

A Wind Map láthatóvá teszi a láthatatlant, és rendkívül szemléletes formában mutatja meg az éppen aktuális széljárást. Az Egyesült Államok területére elkészült térképen a fekete részeken szélcsend van, az egyre világosabb mozgó vonalak pedig az egyre erősebb légáramlatokat jelzik.

A térképen láthatjuk a nagyobb városokat is, és ránagyíthatunk bármelyik területre. Ha az egeret egy ideig nem mozdítjuk, akkor egy felugró ablakban megjelennek a pontos földrajzi koordináták és a szélerősség. Az aktuális térképen kívül egy galériát is találunk az oldalon, ahol korábbi látványos széltérképeket gyűjtöttek össze. Természetesen ezek is mozgó, nagyítható ábrák.  

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!