Íme a legegyszerűbb módja az online videók letöltésének, telepítés nélkül!

2012. március 19., hétfő, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

A Youtube, Dailymotion, Vimeo stb.

keepvid video download

A Youtube, Dailymotion, Vimeo stb. videomegosztó oldalakról sokan szeretnék letölteni a videókat, hiszen az ember nem mindig van internet közelében, jól jön, ha kedvenceinket bármikor, bárhol újra megnézhetjük. A letöltéshez mi is mutattunk már számtalan megoldást, kezdve az erre szakosodott online szolgáltatásoktól, a különféle ingyenes szoftverekig.
Ezúttal szintén egy online, telepítés nélkül használható szolgáltatásra hívjuk fel a figyelmet, pontosabban annak egy extrájára. A Keepvid.com-ról írtunk már korábban, az ide bemásolt linkek segítségével egyszerűen letölthetünk szinte bármilyen online videót (rengeteg videomegosztót támogat a szolgáltatás).

keepvid video download

Ám a Keepvid egyik legnagyobb erénye a Keep It névre hallgató bookmarklet, amelyet az oldal felső részén, a logó mellett találunk. Ezt ugyanis csak rá kell húznunk a böngészőnk könyvjelző-eszköztárára (talán csak az IE-nél nem megy így, de Firefox, Chrome és Safari esetében tényleg csak egy mozdulat), s ettől kezdve mindössze egy kattintás a videók letöltése bármely támogatott oldalról. Csak nyissuk meg a böngészőben a kérdéses videót, majd kattintsunk a Keep It bookmarkletre a könyvjelző-eszköztáron. Ekkor - szolgáltatástól függően - kiválaszthatjuk, hogy milyen minőségben és formátumban szeretnénk letölteni a videót, s egy kattintással később már töltődik is a kiválasztott film.

7 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. március 28., 14:05 Tamáskodó Norbert

A GetASF bármilyen videostream-et leszed. (én most az MTV Videotárral szívtam, de ez megoldotta) Itt egy oktatóvideó, hogyan működik: http://www.youtube.com/watch?v=d2bmid4VgM0

2012. március 19., 22:14 szittyaninja

netvideohunter kiegészítő és tűzróka
némi okosítással a silverlight darabokat is szedi sorban

nem is kell más

2012. március 19., 19:46 zördög

Elindítom a videót, a böngésző lementi a cache mappába, közben böngészek tovább és közben a videó is letöltődik amit utána úgy nevezek szerkesztek ahogy akarok.99%-ban műxik.A legtöbb pornóoldalnál sincs gond, talán a Forma-1 filmeknél nem megy.Operát használok.
Egy film annyi idő alatt lejön, mintha görcsölnék ilyen-olyan letöltő progikkal

2012. március 19., 15:36 Kovács István

@twollah

Valakinek ez a szempont:-) Verd ki öreg otthon egyedül, az való neked:-)

2012. március 19., 10:12 Karion

Én évek óta a RealPlayert használom. Minden videót - filmet letölt az előre beállított módon. A videó indításánál felugrik egy ablak, csak rá kell kattintani, és más dolgom nincs. Letölti oda, ahová beállítottam. Egy klikk!

További 2 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Íme a legegyszerűbb módja az online videók letöltésének, telepítés nélkül!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X