Bejelentkezés  

Ingyen felhasználható fotók tárháza a neten

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: képek letöltése; ingyenes fotók; stock képek; ingyenes képek;

Ha az ember blogot, honlapot készít, szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb beleütközik a problémába: olyan fotóra...

Fotó:

Ha az ember blogot, honlapot készít, szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb beleütközik a problémába: olyan fotóra lenne szüksége, amilyen éppen nincs kéznél.
Persze "lopkodhat" az ember az internetről képeket, a Google keresője minden témára azonnal ad ezernyi találatot, csak éppen nem biztos, hogy az adott kép készítője is úgy gondolta, hogy boldog boldogtalan felhasználhatja a fotóit.

Fotó:

Szerencsére rengeteg stock-oldal van, ahonnan ingyen vagy pénzért beszerezhetünk jogtiszta képeket. Aki kifejezetten ingyen felhasználható tartalomra vágyik, annak érdemes megismerkednie a FreeFoto.com oldallal, amely témák szerint kategorizálva lehet válogatni a különféle ingyenes, creative common stb. licenc alá eső fotókból. Nem mind profi fotó, de a legtöbb használható, választék pedig bőven van. A webes változatok szinte kivétel nélkül ingyenesek itt, ha nagyméretű, nyomdai minőségre van szükségünk, akkor változó a dolog (fizetős anyagok is vannak), de akkor is érdemes szétnézni.

Hirdetés
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X