Ingyen tölthetünk le teljes verziós antivírusokat a Facebookról!

2012. április 27., péntek, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mostanában rengeteg szó esett nálunk is a Facebook veszélyeiről, az oldalon terjesztett kártevőkről.

Mostanában rengeteg szó esett nálunk is a Facebook veszélyeiről, az oldalon terjesztett kártevőkről. Ennek kapcsán érdekes lépésre szánta el magát a Facebook: több hónapra ingyen juthatunk hozzá rajtuk keresztül windowsos vagy maces antivírushoz, hogy - többek között - teljes biztonságban Facebookozhassunk.
Az újonnan létrehozott Facebook Antivirus Marketplace oldalon kedvünkre válogathatunk hat remek vírusirtó közül: Microsoft Security Essentials Free, McAfee Internet Security 2012, Trend Micro internet security (PC és Mac), Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition, Norton AntiVirus (PC és Mac). Ezek között találunk olyanokat, amelyek eleve teljesen ingyenesek, illetve olyanokat is, amelyekért eredetileg fizetni kellene, de a Facebookról letöltve kapunk egy 6 hónapos ingyenes előfizetést a vírusadatbázisok frissítésére. Egy Facebook fiókhoz csak egy víruskergetőt választhatunk, így a letöltés előtt érdemes jól átgondolni, melyiket választanánk.
Az persze már más kérdés, hogy a hat hónapos időtartam helyett rengeteg ingyenes antivírust is választhatunk, amelyeket utána korlátlanul használhatunk (AVG, Avast, Avira stb.) mindkét platformon. A gesztus akkor is kedves a Facebook részéről, még úgy is, hogy természetesen ezúttal is "lájkolnunk" kell, ha le akarunk tölteni valamit.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 12., 10:31 Pritti

Nem találom, hol lehet letölteni... Segítenétek?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ingyen tölthetünk le teljes verziós antivírusokat a Facebookról!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X