Ingyenes képlopó, amelybe több program tudását integrálták

2012. április 11., szerda, 06:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Több ízben mutattunk már be képernyőkép-fotózó (képlopó) programokat (például itt és itt), a SnapCrab (letölthető...

Több ízben mutattunk már be képernyőkép-fotózó (képlopó) programokat (például itt és itt), a SnapCrab (letölthető innen) azonban még ezeken is túltesz tudásával. nemcsak hogy funkciók egész sorát kínálja, de még a Windows 7 Aero Glass effektjét is „csapdába ejti”.

Négyféleképpen lophatunk képet: ablakot, a legfelső ablakot, a teljes képernyőt, illetve a kiválasztott területet örökíthetjük meg – mindezt egyébként általunk meghatározott billentyűkombinációkkal is aktiválhatjuk.

A jobb egérgomb hatására előbukkanó „Beállítások” ablakban számos lehetőség közül választhatunk, meghatározhatjuk például, hogy látszódjék-e avagy sem az egérkurzor, saját színnel helyettesíthetjük a hátteret, átlátszó hátteret kreálhatunk, hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek közül.

A képernyőkép mentésének is egyedi a módja: amikor kiválasztjuk a mentési módot, jobbra alul egy kis előnézeti ablak jelenik meg, s elindul a 3 másodperces visszaszámlálás. Amint ez a nullához ér, el is készült a képernyőfotó.

A kis csavarral szimbolizált Details pont alatt állíthatjuk be a kimeneti képformátumot, és még a közösségi oldalakra is posztolhatjuk a képet.

Egyébként a PrintScreen billentyű is működik, ha ezt lenyomjuk, akkor a SnapCrab által meghatározott mappába kerül a kép.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ingyenes képlopó, amelybe több program tudását integrálták
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X