Itt a Send to Kindle Macre: dokumentumok egyszerűbb feltöltése a Kindle készülékekre

2012. április 26., csütörtök, 10:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Kindle és Mac tulajdonosok figyelem!

Kindle és Mac tulajdonosok figyelem! Mostantól egy fokkal egyszerűbb lesz az élet, hiszen az Amazon kiadta ingyenes Send to Kindle for Mac alkalmazását, amelynek segítségével egyszerű fogd és dobd műveletté válik dokumentumaink felmásolása a Kindle készülékekre. A másik lehetőség, hogy a nyomtatás menüpontból küldjük át a kérdéses anyagot az e-book olvasóra, illetve a Finder helyi menüjében is megtaláljuk a Send to Kindle menüpontot a telepítés után. Ennyi variáció közül már biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.
Az alkalmazást innen tölthetjük le, használatához OS X 10.6 vagy újabb változat szükséges (illetve Intel procosszoros Mac).

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Itt a Send to Kindle Macre: dokumentumok egyszerűbb feltöltése a Kindle készülékekre
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X