szerző:
techline.hu

Valamennyien tudjuk, milyen fontos a megfelelő szájhigiénia, a fogak ápolása, a gyakori fogmosás.

Valamennyien tudjuk, milyen fontos a megfelelő szájhigiénia, a fogak ápolása, a gyakori fogmosás. Azonban nem kevesen vannak, akik hajlamosak elfeledkezni erről – nos, nekik lenne érdemes kipróbálniuk a Beam Brush nevű fogkefét és alkalmazást.

A fogkefe használata során az eszköz kiértékeli a fogmosást, annak idejét, intenzitását stb., vezeték nélküli kapcsolaton keresztül átküldi az okostelefonunkra, ami azután rögzíti az adatokat. Amellett hogy jó szórakozás megnézni, hogyan fejlődött fogmosási technikánk, valószínűleg kedvet is kapunk tőle a rendszeres fogmosáshoz. Ha a család minden tagjának van ilyen fogkeféje, akár versenyezhetnek is, hogy ki a legprofibb fogmosó.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!