Jönnek az új iPad retina kijelzőjére optimalizált EA játékok

2012. március 16., péntek, 11:00 • Utolsó frissítés: 2012. március 24., szombat, 08:25
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Holnaptól több országban is megkezdődik az új iPad árusítása (USA, Ausztrália, az Egyesült Királyság, Franciaország...

EA games iPad Retina Display

Holnaptól több országban is megkezdődik az új iPad árusítása (USA, Ausztrália, az Egyesült Királyság, Franciaország, Japán, Németország, Svájc stb.), nem sokkal később pedig már nálunk is kapható lesz majd az Apple új táblagépe. A Retina Display kijelző hatalmas felbontását már most is támogatja néhány alkalmazás (többek között az Apple iOS szoftverei), de szép lassan beindul a többi alkalmazás frissítése is. Többek között az EA is kiadja a 2048x1536 pixeles felbontást támogató változatokat néhány játékából, így például a Real Racing 2-ből é a Mass Effect Infiltratorból.

Forrás: Macworld

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 16., 21:10 L4z4

És egy ilyen pad röccenésmentesen tolja a 3D-t ebben a felbontásban? Azt megnézném.. Amúgy nekem nem jön be a böködés-simítgatás-fordítgatás ha játszani akarok. Elég béna érzés, de látványnak is gáz, ahogy valaki így szórakozik..

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Jönnek az új iPad retina kijelzőjére optimalizált EA játékok
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X