Karmesterként vezérelheti számítógépét, mobilját [videóval]

2012. március 12., hétfő, 06:50
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

A számítástechnikai eszközök vezérlésének egy egészen új módja lehet, amikor kezünk mozdulataival adjuk ki az...

A számítástechnikai eszközök vezérlésének egy egészen új módja lehet, amikor kezünk mozdulataival adjuk ki az utasításokat és ujjaink ízületeit használjuk nyomógombokként. A technológia alapja egy mellkasra szerelhető parányi kamera, amelyik figyeli és értelmezi kezünk gesztusait. Ezeket azután az előzetes beállításnak megfelelően lefordítja vezérlőutasításokká.

Hasonló megoldásról már beszámoltunk, a mostani projekt azonban nem korlátozódik a mobilok irányítására, hanem tetszőleges informatikai eszközök vezérlésére is fel lehet használni, amint az a bemutató videóból is látszik.

 

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Karmesterként vezérelheti számítógépét, mobilját [videóval]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X