Készítsen backupot egyszerűen online életéről!

2012. április 19., csütörtök, 13:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az, hogy legfontosabb adatainkról, fényképeinkről, videóinkról biztonsági mentést készítünk, természetes (vagy...

Az, hogy legfontosabb adatainkról, fényképeinkről, videóinkról biztonsági mentést készítünk, természetes (vagy legalábbis annak kellene lennie). De mi a helyzet online életünkkel, mármint ami a közösségi oldalakon való részvételünket illeti? Ezeken a helyeken is számos fontos információt, képet stb. tárolunk, s bár ezeket óriási szerverek őrzik szinte 100 százalékos biztonságban, azért az ördög nem alszik, másrészt lehetnek olyan szituációk, amikor offline módon szeretnénk nézegetni ezeket, azaz jó lenne, ha ezekről is tudnánk backupot készíteni. De lehetséges ez?

Itt van mindjárt a legnagyobb közösségi oldal a Facebook – itt beépített mentési lehetőséggel találkozunk: az általános fiókbeállításoknál a „Tölts le egy másolatot a facebookon tárolt adataidról” pont alatt. Ha erre kattintunk, pontos útmutatást kapunk Facebook-mentésünk elkészítésének mikéntjéről.

A Twitternél két szolgáltatás közül is választhatunk, mind a Tweetbackup, mind a Backupmytweets abban segít, hogy még véletlenül se vesszenek el tweetjeink.

Ezekkel persze még nem közel sem merítettük ki a közösségi oldalak bőséges kínálatát, hiszen van még Picasa, Flickr, LinkedIn stb. Nos, a Backupify oldal éppen ezeknek a lementésében segít. (A Gmail esetében már részletesen bemutattuk, hogyan is működik mindez.)

Ha beérjük 3 hozzáférés lementésével és 1 GB-os tárhellyel, akkor ingyen, mindössze egy regisztráció fejében is használhatjuk a Backupifyt, azonban havi 5, illetve 20 dollár ellenében már szinte teljes körű kiszolgálást kapunk. Két hétig ingyenesen kipróbálhatjuk, mit is kínálnak a fizetős változatok.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Készítsen backupot egyszerűen online életéről!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X