Készítsen játszi könnyedséggel tetszőleges képből CD/DVD-borítókat!

2012. április 09., hétfő, 08:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Sokak polcain lapulnak CD/DVD-lemezek, másolt zenékkel, filmekkel, sorozatokkal (hogy honnan kerültek oda, azt most...

Sokak polcain lapulnak CD/DVD-lemezek, másolt zenékkel, filmekkel, sorozatokkal (hogy honnan kerültek oda, azt most ne firtassuk, bár azért azt tudni kell, hogy a saját célra történő zenék, filmek letöltése – de csakis letöltése – nálunk nem illegális). Gyakran csak a tokba csúsztatott papírfecni árulja el, mit is rejt a tok. Az interneten viszont számos képet találunk a filmekhez, sőt a zenékhez is, már csak megfelelő méretűvé kell(enne) alakítani őket.

Ezen a gondon segít az ingyenes Cover printer program. A zip fájlba tömörített programot csak ki kell csomagolnunk, s ha az exe fájlra kattintunk, már meg is jelenik a programablak. Képeket gépünk bármelyik mappájából válogathatunk, illetve a fogd és dobd módszerrel akár a Windows asztaláról is behúzhatjuk a szerkesztőablakba.

Attól függően, hogy milyen borítótípust választunk, a program automatikusan méretezi a képet. Ezt egyébként tetszésünk szerint forgathatjuk, sőt feliratot is tehetünk rá. Ha készen vagyunk, előnézetet kérhetünk, s ha ez megfelel, már kattinthatunk is a nyomtatás gombra.

A program hordozható, így egy pendrive-on is magunkkal vihetjük, és bármilyen gépen futtathatjuk. A használatához .NET keretrendszerre van szükség (innen tölthető le).

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Készítsen játszi könnyedséggel tetszőleges képből CD/DVD-borítókat!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X