Két órás HD videó letöltése 2 perc alatt

2012. június 01., péntek, 14:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A képen látható táblázat lehetne akár Photoshop-tákolmány is, egyfajta „minden netező vágyálma” címmel.

A képen látható táblázat lehetne akár Photoshop-tákolmány is, egyfajta „minden netező vágyálma” címmel. A kép azonban valóságos: a Verizon előfizetők a héten máris postaládájukban találhatják az USA egyik legnagyobb szolgáltatójának új ajánlatát, a 300Mpbs FIOS (Fiber Optic Service) internet elérésről.

A Verizon már eddig is kínált „szuper” sávszélességű netet az USA-ban, a leggyorsabb eddig a havi 200 dollárba kerülő (kb. havi ötvenezer forint) 150Mbps FIOS elérés volt. Csak hogy perspektívába helyezzük: ezzel a netkapcsolattal, 4,4 perc alatt lehetet letölteni egy több mint két órás HD filmet. Az új, 300Mbps elérés gyakorlatilag duplázza a sebességet: egy két órás HD filmet 2 perc alatt „leszippanthatunk” a netről, (vagy tíz zeneszámot másfél perc alatt) - ráadásul a Verizon változatlan áron (200 usd) fogja kínálni az új FIOS-t.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. június 1., 15:07 Kovács Alex

Másfél perc 10 szám? Msáfél másodperc esetleg...
Mindenki hibázik, node hogy egyszer sem olvassa el a cikkíró a cikket a botrányos.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Két órás HD videó letöltése 2 perc alatt
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X