szerző:
techline.hu

Két hónap híján öt évvel ezelőtt egy új oldal tűnt fel a hazai tech site-ok között, a HVG egyik tematikus weboldala...

Két hónap híján öt évvel ezelőtt egy új oldal tűnt fel a hazai tech site-ok között, a HVG egyik tematikus weboldala, a techline.hu. Egy-két nap alatt több száz, majd néhány hónap múlva már több ezer látogató kereste fel naponta, mára pedig stabil, több százezres havi látogatottságot könyvelhet el. Ez az imponáló látogatószám talán annak köszönhető, hogy az oldal megpróbálta gyakorlati oldalról közelíteni az IT-világ történéseit, érthetően lefordítani az újdonságok értelmét és hasznát a nem feltétlenül IT-végzettségű olvasók számára. Tudástárába több ezer olyan cikk került, amelyek – a szerkesztők reményei szerint – hozzájárultak a techline.hu „küldetéséhez”, ahhoz, hogy minél többen kössenek barátságot az informatikával.

Öt év hosszú idő még egy oldal életében is – ideje tehát a váltásnak, ami jelen esetben költözést jelent. A holnapi naptól ugyanis a techline-hu „összebútorozik” a hvg.hu megújult tech rovatával, persze úgy, hogy mindeközben megtartja erősségeit.

Holnaptól már kétféleképpen érhető el a site: a jól bevált techline.hu URL bepötyögése a hvg.hu tech rovatához irányítja önöket, de ugyancsak ide kerülnek, ha a hvg.hu főoldalán keresik meg a tech rovatot. Ebben pedig – a számtalan izgalmas, IT-kötődésű hír mellett – továbbra is olvashatják a techline.hu népszerű gyakorlati anyagait, az ingyenes, illetve olcsó programok bemutatóit, a legújabb számítástechnikai termékek tesztjeit, emellett az eddigieknél több elemző anyaggal, illetve üzleti vonatkozású hírekkel, témákkal is találkozhatnak.

Holnaptól tehát már más felületen, de ha lehet, még az eddigieknél is gazdagabb tartalommal érhetik el kedvenc tech site-jukat, a techline.hu-t.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!