Kompatibilis a gépe és a kiegészítői a Windows 8 Release Preview-val? Itt megtudhatja!

2012. június 04., hétfő, 05:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Aki még nem kezdett bele a pár napja kiadott Windows 8 Release Preview telepítésébe, annak ajánlunk egy praktikus...

Aki még nem kezdett bele a pár napja kiadott Windows 8 Release Preview telepítésébe, annak ajánlunk egy praktikus és egyszerűen használható szolgáltatást.
Ez nem más, mint a Microsoft frissített Compatibility Center for Windows 8 Release Preview oldala, ahol rákereshetünk szoftverekre, hardverekre, kiegészítőkre, s megtudhatjuk, melyek azok, amelyekkel nem lesz gondunk a Windows 8 használata esetén, s melyek azok, amelyekre egyelőre még le kell mondanunk.
Két negatívummal egyébként tudunk szolgálni: az egyik a Minecraft, amely bizonyos videokártya típusok esetében sajnos nem használható az OpenGL támogatás hiánya miatt, a másik pedig a Parallels 7, amely egyelőre még nem frissült, így többek között a virtuális egérkezeléssel is problémák vannak, ha virtuális gépben használnánk az új Windows 8 bétát (az előző gond nélkül megy).
Emellett azért akadnak pozitív tapasztalatok is, így például egy USB-s wifi adaptert gond nélkül életre keltettünk a rendszerben, a hivatalosan csak Windows 7-hez készült driverrel.
A Windows 8 Release Preview egyébként nagyon szépen fut már, s bár még koránt sem a végleges kiadás, a vállalkozó kedvűek már nyugodtan belefoghatnak a telepítésébe, főleg, ha az ellenőrzés során úgy tűnik, minden számukra fontos hardverrel, szoftverrel és kiegészítővel megbirkózik majd a rendszer. Aki egyelőre túl sok problémás eszközzel rendelkezik, októberig még reménykedhet benne, hogy a végleges kiadás képes lesz majd életre kelteni azokat.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Kompatibilis a gépe és a kiegészítői a Windows 8 Release Preview-val? Itt megtudhatja!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X