Közös tanúsítvány a VeriSigntől és a Nortontól [videó]

2012. április 26., csütörtök, 16:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Symantec bejelentette, hogy egyesíti a VeriSign tanúsítvány és az iparágvezető Norton márka erejét, hogy létrehozza...

A Symantec bejelentette, hogy egyesíti a VeriSign tanúsítvány és az iparágvezető Norton márka erejét, hogy létrehozza a legmegbízhatóbb bizalmi jelet az interneten – a Norton Secured tanúsítványt. A jövőben a pecsét naponta több, mint félmilliárd alkalommal jelenik meg 170 országban a weboldalakon, valamint a kompatibilis böngészők keresési eredményeiben. Az új Norton tanúsítvány a fogyasztók és a vállalkozások számára a legmegbízhatóbban nyújt információt arról, hogy egy weboldal mennyire biztonságos.

„Egyesítve a két márka erősségeit, a Symantec és a Norton megalkották a legmegbízhatóbb globális márkát személyazonosság - és információvédelemre. A Norton elkötelezett a fogyasztók online biztonsága iránt, digitális életük valamennyi területén. A Norton Secured tanúsítvány mögött a már sokszor bizonyított Norton márka áll, amely a fogyasztók számára lehetővé teszi személyes adataik védelmét böngészés, vásárlás és közösségi média használat során” – mondta Teasdale Harold, a Symantec magyarországi igazgatója. 

A VeriSign Authentication Services felvásárlása óta a Symantec integrálta szigorú hitelesítő szolgáltatását és károkozók-elleni technológiáját, így egy piacvezető megoldást hozott létre. A vállalat vezető szereppel bír, mint a világ legnagyob és legmegbízhatóbb SSL (Security Socket Layer) tanúsítvány szolgáltatója, valamint az átfogó weboldal biztonsági megoldások szállítója.

A vállalkozásoknak számos előnyt jelenthet Norton Secured pecsét, hiszen bizonyítottan biztonságos online felhasználói élményt tesz lehetővé, miközben növeli az átláthatóságot és a tranzakciókat is. A pecsét új látogatókat és potenciális ügyfeleket vonzhat be, amelyek elengedhetetlenek egy honlap sikerességéhez. Ezenkívül növelheti a forgalmat, valamint több kattintást és előkelőbb helyet biztosíthat a keresési eredmények között. Egy amerikai online fogyasztói tanulmány kimutatta, hogy a Norton Secured pecsét széles körben elismertté vált:
A fogyasztók 94 százaléka nagyobb valószínűséggel vásárol az interneten, ha a weboldal Norton Secured pecséttel rendelkezik, szemben a többi jellel vagy azzal az esettel, amikor egyáltalán nem látható bizalmi jel.
A fogyasztók 77 százaléka felismeri a Norton Secured hitelesítést, többen, mint a versenytársak bizalmi jelét
A fogyasztók 65 százaléka egyetért abban, hogy a Norton Secured tanúsítvány biztonságosabb böngészést és vírusvédelmet jelent a többi online bizalmi jellel szemben.
A válaszadók 90 százaléka elmondta, hogy nem folytatná a tranzakcióját, amennyiben figyelmeztetést kapna böngészőjétől a biztonságos kapcsolat hiányáról.

A fogyasztók információinak védelme és bizalmuk megőrzése központi szerepet játszik a Symantec stratégiájában, a Norton Secured pecsét pedig további bizonyosságot ad a vállalkozásoknak, hogy ügyfeleik online információi és tranzakciói biztonságban vannak, online tevékenyégük bármely szakaszában.

A Norton megvédi, ami a fogyasztók számára a legfontosabb
A Symantec fogyasztói termékeit világszerte több, mint 150 millió ember használja, Norton termékek pedig a Windows-alapú számítógépek 60 százalékán vannak telepítve.
A Norton Secured Seal már ismerős lehet azoknak a fogyasztóknak, akik a Norton Safe Webet használják, amely egy olyan weboldal értékelő szolgáltatás, amely megkönnyíti a felhasználóknak a biztonságos és kockázatos weboldalak felismerését. Ezenkívül a Safe Web technológián alapuló Norton Safe Search vizuális értékelést nyújt a keresési eredmények között, mielőtt a felhasználó rákattintana egy-egy weboldalra.
A Norton Secured pecsét biztosítja a felhasználóknak a kommunikáció, tranzakció és információcsere biztonságát a weboldalakon.

A Symantec kiemelt figyelmet fordít üzleti ügyfelei és online felhasználói digitális információs igényeire. A Symantec piacvezető és innovatív védelmet biztosít a vállalati, kis-és középvállalati valamint a fogyasztói ügyfelek számára egyaránt.

Elérhetőség
Hogy vizuálisan is megjelenítse az online biztonság két legmegbízhatóbb nevének egyesítését, a Symantec április 17-től kezdve két héten át automatikusan frissíti világszerte az összes VeriSign pecsétet Norton Secured tanúsítványra a weboldalakon. A zökkenőmentes átmenet nem igényel semmiféle intézkedést az ügyfelek részéről. Azoknak a vállalatoknak, amelyek önállóan hosztolják a pecsétet, manuálisan kell frissíteniük a Norton Secured Seal-t. További információért kérjük látogasson el az alábbi weboldalra.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 26., 16:50 P100

Egy ilyen reklám cikkért mennyit kértek?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Közös tanúsítvány a VeriSigntől és a Nortontól [videó]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X