Különös szerkentyű: USB 3.0-s négyes dokkoló

2012. április 25., szerda, 09:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Tárhelyből sosem lehet elég, mint ahogy tárolóeszközből sem.

Tárhelyből sosem lehet elég, mint ahogy tárolóeszközből sem. Ez alól a merevlemezek sem kivételek, s egy megszállott számítógépezőnél itt-ott hever is egy-egy példány belőlük, jó esetben a polcon, a rosszabbikban csak úgy ledobva egy székre. Ezek után persze nem ritka a sérülés sem, s ami ezzel együtt jár, az adatok elvesztése.

Frappáns megoldást kínál e problémára a kissé bonyolult nevű USB 3.0 Quadruple SATA HDD dokkoló, amely nemcsak védett helyet ad a merevlemezeknek (amúgy többféle méretet – 2,5”, 3,5” – és többféle fajtát, pl. SSD is fogad), hanem azonnal használhatóvá is teszi őket. USB 3.0-s protján keresztül sebesen száguldoznak az adatok, ráadásul bekapcsolt állapotban is kivehetők és behelyezhetők a lemezek.
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Különös szerkentyű: USB 3.0-s négyes dokkoló
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X