Laptop a pizzás dobozban

2012. május 23., szerda, 14:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Napi kütyünk ezúttal ismét egy jól sikerült „modding” alkotás.

Napi kütyünk ezúttal ismét egy jól sikerült „modding” alkotás. Szó sincs arról, hogy ezúttal speciális „laptop” pizzát rendelve ilyesmit fog hozni a futár (sajnos). A képeken látható pizza-notebbok egy ügyes kezű modder alkotása. Bár első pillantásra egyszerű feladatnak tűnhet, egy működő gép összebarkácsolása egy pizzás dobozon belül nem is olyan könnyű.

Az alkotó beszámolója szerint a legnehezebb a DVD- és a tápegység ügyes beillesztése volt, de a kijelzővel is sokat kellet babrálni, hogy pontosan a helyén maradjon. Látványosnak látványos, de a laptop lényegét (ami ugyebár a hordozhatóság lenne) gyorsan elvesztette – a pizzás doboz ugyanis nem elég strapabíró, hogy huzamosabb ideig elbírja az LDC panelt, a tápot és a merevlemezt.

A pizza notebook így sajnos csak asztalra fektetve használható. De legalább gusztusos!

  

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Laptop a pizzás dobozban
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X