Lássuk a jövő játékait: megjött a CryEngine 3 bemutató

2012. április 18., szerda, 18:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A játékok és a csodás képet produkáló grafikus motorok rajongóinak az idei év maga a mennyország.

A játékok és a csodás képet produkáló grafikus motorok rajongóinak az idei év maga a mennyország. Érkezik az Unreal Engine 3 (részletes beszámolónk és bemutató videó itt), sőt ha ez nem lenne elég, megjött a CryEngine legújabb verziója is.

A CryEngine 2 volt az egyetlen játékmotor, ami még az Unreal-verzióknál (és minden másnál) is szebb és élethűbb képet produkált. Most azonban még tovább lépett a CryTech - a harmadik verzióban már egészen elképesztő dolgokat művelnek a fejlesztők. Megérkezett az motorhoz járó SDK (3.4.0) bemutatója, ha szeretjük az elképesztő effektusokat és a megszólalásig élethű grafikát, akkor érdemes végignézni. Szakembereknek és játékfejlesztőknek pedig egyenesen kötelező… Lássuk, milyen elesznek a játékok egy-két éven belül! (Természetesen PC-n… esetleg a következő generációs konzolokon…)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Lássuk a jövő játékait: megjött a CryEngine 3 bemutató
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X