Látványos óriás óra a Desktopra

2012. április 19., csütörtök, 09:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Bár nem vagyunk róla meggyőződve, hogy ez a tökéletes kialakítás egy riasztásokra is képes számítógépes óránál, az...

Bár nem vagyunk róla meggyőződve, hogy ez a tökéletes kialakítás egy riasztásokra is képes számítógépes óránál, az kétségtelen, hogy a Wake Up Time az egyik leglátványosabb (és legnagyobb) óra alkalmazás, amivel eddig találkoztunk. Az OS X-en használható digitális vekker tényleg remekül néz ki, viszont kicsit túlméretezett, így vagy nagyobb képernyőn, vagy második monitoron tudjuk leginkább elképzelni a használatát (amúgy megadható az is, hogy lebegjen a többi ablak fölött). Ilyenkor viszont tényleg jópofa, ráadásul beállíthatunk riasztási időpontot, amihez háromféle jópofa hangeffekt közül választhatunk. Ha kell, gépünk kijelzőjét is pihentethetjük, amíg a kívánt riasztási időpont el nem érkezik, erre külön gomb szolgál a programban. Ezt kihasználva akár valódi ébresztőórát is "faraghatunk" belőle.
A Wake Up Time e cikk készültekor ingyen tölthető le a Mac App Store-ból, de ez csak átmeneti akció, így akit érdekel a dolog, annak érdemes sietnie!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Látványos óriás óra a Desktopra
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X