Látványos, témázható időjárás előrejelző alkalmazás!

2012. május 15., kedd, 05:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Számtalan időjárás-előrejelző alkalmazás közül választhatunk iPadre, vannak közöttük kifejezetten látványos darabok...

Számtalan időjárás-előrejelző alkalmazás közül választhatunk iPadre, vannak közöttük kifejezetten látványos darabok is, de olyan egyedi hangulattal, mint a Better Weather, nem rendelkezik egyik sem. Ez a program ingyenes, felülete pedig kicsit rajzfilm-szerű, ráadásul teljesen interaktív (a napot, felhőket stb. úgy rendezgethetjük el, ahogy nekünk tetszik).

Egy szemvillanás alatt rengeteg információt leolvashatunk az éppen aktuális időjárást illetően, aki pedig kíváncsi rá, mit hoz a közeljövő, néhány napos előrejelzést is megjeleníthet.

A hangulatos grafika és animációk ugyan alapból is remekül festenek, de akinek nem tetszene az eredeti téma, vásárolhat alkalmazáson belül továbbiakat is a programhoz.
A Better Weather csak iPaden használható, ott viszont már az új iPad Retina Display kijelzőjét is támogatja!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Látványos, témázható időjárás előrejelző alkalmazás!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X