Lego Harry Potter: iOS-re is

2012. május 05., szombat, 19:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Star Wars, Harry Potter, Indiana Jones és Batman – egyikük sem kerülhette el a speciális, LEGO-alapú játék átíratokat.

Star Wars, Harry Potter, Indiana Jones és Batman – egyikük sem kerülhette el a speciális, LEGO-alapú játék átíratokat. Ha valaki nem ismeri a LEGO játékokat, akkor könnyedén elintézi ezeket a címeket egy „gyerekeknek való” beszólással és fél mosollyal. A LEGO játékok azonban olyan jól sikerült átíratok (sokszor jobbak, mint maga a film, lásd. Harry Potter khmm) hogy igen népszerűek az idősebb, sőt a hardcore-gémerek között is.

Nem kivétel a Harry Potter változat sem – a konzol verzió nemrég jelent meg (kapott is egy igen szép 8 pontos értékelést a GS-en), most pedig már az iOS verziót is kipróbálhatjuk. Jellegéből adódóan sokkal nagyobb élményt nyújt iPad-en, mint az aprócska iPhone kijelzőn, de minkét átírat bugmentes és élvezhető lett. Sajnos Androidos verzióról nincsen hír.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Lego Harry Potter: iOS-re is
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X