Legyen szem előtt az időjárás-előrejelzés böngészés közben

2012. április 16., hétfő, 04:00 • Utolsó frissítés: 2012. április 16., hétfő, 10:15
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az a helyzet, hogy nem vagyunk nagy hívei a különféle böngésző Toolbaroknak, de ezúttal mégis kivételt teszünk.

Az a helyzet, hogy nem vagyunk nagy hívei a különféle böngésző Toolbaroknak, de ezúttal mégis kivételt teszünk. Tesszük ezt azért, mert az AccuWeather Community Toolbar egy mindenki számára fontos (általában) információt jelenít meg folyamatosan a böngészőnk használata közben: az időjárási adatokat.
Persze ez a Toolbar is undokoskodik kicsit és szeretné átállítani az alapértelmezett keresőmotort és a Home oldalunkat is, de ezt a két opciót szerencsére ki lehet kapcsolni az első indításnál, vagy a telepítésnél (ez böngészőtől függ). Az eszköztáron láthatjuk az aktuális időjárási adatokat, illetve kétnapos előrejelzést is. Az óránkénti és több napos lebontást pedig egy kattintással elérjük, természetesen az AccuWeather oldalán.

Az eszköztár emellett ablakos Facebook elérést is biztosít, jelzi e-mail fiókjaink új üzeneteit és beépített internetes rádiót is tartalmaz. Ezeket a beállítások gombra kattintva kikapcsolhatjuk, ha nem szeretnénk őket használni.

Az Accuweather.com adatait egyébként nem csak Toolbarként, hanem akár mobil alkalmazásként is kényelmesen elérhetjük, de erről a linkről számos extra letölthető tőlük.
Ahogy az elején is jeleztük, nem vagyunk Toolbar rajongók, rábeszélni erre sem fogunk senkit, de akinek megtetszett, nyugodtan telepítheti, nálunk megfelelően működött, és a használt böngészőnél megszokott módon el is távolítható (erre amúgy immár mindegyik modern böngészőben komoly figyelmet fordítanak). Akinek így sem jön be, annak tudunk ajánlani helyette temérdek egyéb - ingyenes - időjárás-jelentő megoldást, erre a linkre kattintva.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Legyen szem előtt az időjárás-előrejelzés böngészés közben
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X