Lenyűgöző videó a Gameloft N.O.V.A. 3 játékának multiplayer módjáról [videó]

2012. május 05., szombat, 14:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A tableten és okostelefonon játszható multiplayer FPS-ek kedvelőinek gyakorlatilag kötelező vétel lesz a Gameloft...

A tableten és okostelefonon játszható multiplayer FPS-ek kedvelőinek gyakorlatilag kötelező vétel lesz a Gameloft májusban megjelenő N.O.V.A. 3 játéka. Ahogy az alábbi videón is látható, hamarosan lenyűgöző látványban és játékélményben lehet részünk, ha minden jól megy. A N.O.V.A. 3 androidos készülékekre, illetve iPhone-ra és iPadre egyaránt megjelenik.

5 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. május 7., 02:57 L4z4

Szerencsére én nem vagyok egy grafika-mániás, annak csak a stílusa érdekel. Szívesen játszom régi játékokkal is, ha amúgy jók. Nekem a játék hangulata, játszhatósága számít igazán. Ennek a videónak nagyon is jó a grafikája, csak maga a játék.. béna. Egy igazi FPS ezzel a grafikával nagyon is megfelelne! Főleg valami sci-fi témájú, idegenes, szörnyes.

2012. május 5., 19:11 P100

A konzolokra se fejlesztik a grafikát, mióta kijöttek a tabletek, szuper-okos telefonok. Sőt, a konzolokon jelenleg rosszabb a grafika, mint a PC-ken.

2012. május 5., 17:59 neomad

Nem annyira a táblagépek és okostelefonok miatt, hanem a játékkonzolok miatt hanyagolják a komolyabb PC-s fejlesztéseket, a konzoloknál egységesebb a hardver, egyszerűbb a fejlesztés, kisebb a kalózkodás és több a bevétel.

2012. május 5., 17:49 TudjákMiCsesziACsőrömet?

Nem történik azokra fejlesztés úgy semmi. Előveszik a régi szoftvereket, motorokat, ás átdolgozzák a megfelelő platformra. :))) A grafika egy kalap szar. Minek játszanék egy 200e tableten ilyen marhasággal, ha ennyiért PC-n áll-leejtős élményt is kaphatok.

2012. május 5., 15:37 P100

Sajnos mióta vannak ezek a hiper-szuper táblagépek, okostelefonok, a PC-s, konzolos játékok fejlődése drasztikusan lelassult. Az elmúlt 5 évben alig fejlődött valamit a grafika. Mindenki ezekre az "okos cuccokra" összepontosít, aminek a teljesítménye azért még messze elmarad a PC-jétől, így a grafikája se kell, hogy úgy fejlődjön, mert úgyse tudnák min használni.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Lenyűgöző videó a Gameloft N.O.V.A. 3 játékának multiplayer módjáról [videó]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X