Letölthető a Block Breaker 3 ingyenes változata iOS-re [videó]

2012. április 14., szombat, 06:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A régi szép C64-es idők nagy slágerei voltak a falbontók (például az Arkanoid), s népszerűségük a jelek szerint...

A régi szép C64-es idők nagy slágerei voltak a falbontók (például az Arkanoid), s népszerűségük a jelek szerint máig kitart, hiszen mobilokon és asztali rendszereken egyaránt találunk ilyen játékot.
A Gameloft most elérhetővé tette a nagysikerű Block Breaker 3 freemium verzióját iOS-re, így a játékosok ingyenesen tehetik próbára magukat a játék 100 szintjén keresztül.
A Block Breaker 3: Unlimited játék először 0,79 euróért jelent meg, és hamar elismertté és népszerűvé vált a felhasználók körében (5-ből 4 pontot kapott az alkalmazás áruházakban). Ennek az lehet az oka, hogy a játékosok 7 helyszínen, 100 szinten mérettethetik meg magukat, így a Block Breaker Unlimited innovatív játékmenetet biztosít kiváló minőségben.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Letölthető a Block Breaker 3 ingyenes változata iOS-re [videó]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X