szerző:
techline.hu

A nemrég megjelent végleges Firefox 13-at a szokásoknak megfelelően követte a Firefox 14 béta is, amely már...

A nemrég megjelent végleges Firefox 13-at a szokásoknak megfelelően követte a Firefox 14 béta is, amely már letölthető a Mozilla hivatalos oldaláról. A következő Firefoxban olyan újdonságokkal találkozhatunk, mint a begépelt URL címek automatikus kiegészítése, a Click-to-Play funkció alapértelmezésű engedélyezése (így csak akkor aktiválódnak a különféle plug-inek a weboldalakon, ha mi engedélyt adunk rá, amivel gyorsabb és biztonságosabb lehet a böngészés). Ezt a funkciót egyelőre külön tudjuk bekapcsolni az about:config lapon a plugins.click_to_play opció engedélyezésével.
Emellett egyértelműbb lesz a biztonságos kapcsolatot alkalmazó oldalak megkülönböztetése is (eltűnnek a faviconok a címsorból).

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!