Letölthető a Mozilla Thunderbird 12: ingyen levelezőt mindenkinek!

2012. április 26., csütörtök, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Megérkezett sokak kedvenc alternatív levelezője, a Thunderbird legújabb verziója.

Megérkezett sokak kedvenc alternatív levelezője, a Thunderbird legújabb verziója. Túl nagy meglepetést persze mindez nem okozott, hiszen a napokban megjelent a Firefox 12, márpedig a böngésző debütálását mindig a Firefox motorra építő Thunderbird verzióváltása is követi. A Thunderbird 12 letölthető a Mozilla hivatalos oldaláról, aki pedig válogatni szeretne a változatok között (nyelvet és rendszert illetően), annak ide érdemes kattintania.
Az új változat elsősorban hibajavításokat kapott (azokból rengeteget), egyedül a keresésben történt egy kis változás. Ettől függetlenül érdemes frissíteni, hiszen a hibajavításoknak köszönhetően megbízhatóbb lett az új verzió.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Letölthető a Mozilla Thunderbird 12: ingyen levelezőt mindenkinek!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X