Letölthető a Skype 5.8 Macre: immár Mountain Lion kompatiblis!

2012. június 15., péntek, 10:45
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Megjelent a maces Skype legújabb frissítése, amelynek köszönhetően a júliusban megjelenő OS X 10.

Megjelent a maces Skype legújabb frissítése, amelynek köszönhetően a júliusban megjelenő OS X 10.8 Mountain Lion rendszeren is problémamentesen használhatjuk majd a népszerű csevegő-videotelefonáló szoftvert. Arról viszont nincs még információ, hogy az új verziót esetleg már a Retina Display kijelzőkre is optimalizálták-e. Az 5.8-as változatban a Premium csomagra előfizetők már párhuzamosan használhatják a videohívás és képernyőmegosztás funkciókat, ezen felül pedig számos apró, de praktikus módosítást is végrehajtottak a program felületén.
Az új funkciók mellett természetesen több hibajavítást is elvégeztek a fejlesztők a Skype 5.8-on, amelyet innen lehet letölteni.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Letölthető a Skype 5.8 Macre: immár Mountain Lion kompatiblis!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X