Letölthető az Opera 12 bétája, tele újdonsággal!

2012. április 27., péntek, 05:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az Opera Software elérhetővé tette az Opera böngésző 12-es változatának bétáját.

Az Opera Software elérhetővé tette az Opera böngésző 12-es változatának bétáját. A Wahoo kódnévre hallgató változat számos remek újdonsággal dicsekedhet, így például teljesen testre szabható, megújult témákat alkalmazó külsőt kapott (erre a linkre kattintva találunk is hozzá rengeteg letölthető skint), teljesen elkülönítve kezeli a plug-ineket (ezzel növelhetik a stabilitást), és gyorsult is a böngésző. A fejlesztők számára érdekes lehetőség a kamera támogatás.

Ugyancsak újdonság az eredetileg Opera Reader néven induló funkció. A programból 64 bites Windows és Maces verzió is lesz, támogatja a CSS3 animációkat és átmeneteket, illetve a HTML5 fogd és dobd műveleteket.
Az Opera 12 bétáját erre a linkre kattintva lehet letölteni >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Letölthető az Opera 12 bétája, tele újdonsággal!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X