Letölthető az új VLC Media Player 2.0 végleges változata!

2012. február 20., hétfő, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Úgy tűnik, megérte a várakozás, ugyanis temérdek újdonsággal jelent meg a népszerű VLC Media Player legújabb...

Úgy tűnik, megérte a várakozás, ugyanis temérdek újdonsággal jelent meg a népszerű VLC Media Player legújabb változata. A program immár kihasználja a többmagos rendszereket h.264, Xvid és WebM anyagok lejátszásakor is, illetve van GPU gyorsítás is lejátszásnál. Bővült a RealVideo és Real Format támogatás és kapunk néhány professzionális codec-et is (ProRes 422 stb.). Sőt, van már Blu-ray támogatás is! A feliratokat is jobb minőségben látjuk mostantól és akadnak új videoszűrők is.
A maces felhasználók számára külön extra, hogy a VLC Media Player 2.0 teljesen új, modernebb felülettel jelenik meg OS X-en (erről készítettünk korábban egy összeállítást). Támogatja a Lion teljes képernyős üzemmódját is.
A VLC Media Player 2.0 az alábbi linkről tölthető le, Windowsra, Linuxra és OS X-re egyaránt. A 64 bites Windows változat egyelőre nem elérhető!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Letölthető az új VLC Media Player 2.0 végleges változata!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X