szerző:
techline.hu

Úgy tűnik, megérte a várakozás, ugyanis temérdek újdonsággal jelent meg a népszerű VLC Media Player legújabb...

Úgy tűnik, megérte a várakozás, ugyanis temérdek újdonsággal jelent meg a népszerű VLC Media Player legújabb változata. A program immár kihasználja a többmagos rendszereket h.264, Xvid és WebM anyagok lejátszásakor is, illetve van GPU gyorsítás is lejátszásnál. Bővült a RealVideo és Real Format támogatás és kapunk néhány professzionális codec-et is (ProRes 422 stb.). Sőt, van már Blu-ray támogatás is! A feliratokat is jobb minőségben látjuk mostantól és akadnak új videoszűrők is.
A maces felhasználók számára külön extra, hogy a VLC Media Player 2.0 teljesen új, modernebb felülettel jelenik meg OS X-en (erről készítettünk korábban egy összeállítást). Támogatja a Lion teljes képernyős üzemmódját is.
A VLC Media Player 2.0 az alábbi linkről tölthető le, Windowsra, Linuxra és OS X-re egyaránt. A 64 bites Windows változat egyelőre nem elérhető!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!