Magának szeretné a Google a .lol végződést

2012. június 01., péntek, 17:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Első reakcióm az volt a hírre, hogy „lol?”.

Első reakcióm az volt a hírre, hogy „lol?”. Majd saját reakcióm kapcsán gyorsan ráébredtem, hogy milyen okos dolog is ez a Google részéről. Hiszen a „lol” szócskát mindenki ismeri, legalábbis az internet generáció tagjai között biztosan (nem is beszélve a hamarosan felnövő, és „vásárlóképes” korba lépő potenciális célcsoportról).

Egy toplevel domain bejegyzése persze nem egyszerű: kell hozzá sok-sok pénz (egy saját végződés 180 000 dollár egyszeri, és további 25 000 dollár havidíjat jelent) és az ICANN engedélye is. A pénz a Google számára valószínűleg nem gond, az engedélyre pedig most várnak. mellett tervezik a .docs (ötletes) és a .youtube (ez szerintem túl hosszú) végződéseket is. Alig várom már, hogy beírhassam, hogy „google.lol” – mókás lesz!

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Magának szeretné a Google a .lol végződést
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X