Már ilyen is van: MacBook Pro parfüm

2012. április 21., szombat, 07:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az már nem meglepő, hogy néha egészen különös dolgok (pl. hamburger) inspirálják a parfümgyártókat.

Az már nem meglepő, hogy néha egészen különös dolgok (pl. hamburger) inspirálják a parfümgyártókat. Azonban hogy egy MacBook Pro érzést próbáljanak illatba önteni, tényleg nem mindennapos.

Pedig éppen az Apple (így nagybetűvel, tehát nem a gyümölcsről van szó) adta az ihletet az Air Aroma cég parfümjéhez, ami – a gyártó sales menedzsere szerint – egy cseppnyi ragasztó, tinta, papír szagát és a MacBook Prót körüllengő, semmihez sem fogható illatot sűríti egybe.

Az Air Aroma egy művészeti kiállításra készítette el a különös kölnit, azonban most már forgalmazót is keresnek neki. Talán a Mackel, illetve az Apple-lel foglalkozó weboldalaknál kellene kopogtatniuk?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Már ilyen is van: MacBook Pro parfüm
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X