Már itthon is kaphatók a Logitech táblagép kiegészítői

2012. március 30., péntek, 05:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Mostantól Magyarországon is kaphatók a Logitech különféle táblagép kiegészítői.

Mostantól Magyarországon is kaphatók a Logitech különféle táblagép kiegészítői. A portfólióban megtalálhatóak billentyűzetek védőtokkal (Keyboard Case for iPad 2) és anélkül (Fold-Up Keyboard for iPad 2 és Tablet Keyboard for iPad), önálló audio eszközök (Wireless Boombox for iPad, Mini Boombox és Wireless Headset for iPad 2), multifunkciós állványok (Speaker Stand for iPad és AV Stand for iPad), valamint egy kifejezetten táblagépes játékokhoz készült eszköz, a Joystick is.

Logitech Keyboard Case for iPad 2
A Logitech Keyboard Case védőtok segít az iPad 2 és az új iPad megvédésében a szállítás közben és beépített billentyűzetének köszönhetően kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a szövegbevitelt. A helytakarékos és keskeny kialakítású védőtok alumínium házat kapott, hogy mindig biztonságban tudhassuk táblagépünket, különös tekintettel annak kijelzőjére és éleire. A Keyboard Case-t egy mozdulattal átalakíthatjuk védőtokból kisméretű billentyűzetté, melybe fekvő és álló helyzetbe is belehelyezhetjük a táblagépet.

A Keyboard Case Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPad-ekhez, így valóban csak másodpercek szükségesek ahhoz, hogy élvezhessük a fizikai billentyűzet előnyeit. A Keyboard Case beépített akkumulátora USB kapcsolton keresztül tölthető fel, így sohasem kell az elemcserével bajlódnunk.  

Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2
A Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 összehajtható billentyűzettel még tovább bővíthetjük a gépelési élményt: a használaton kívül összehajtható és iPad 2-höz erősíthető eszközt szétnyitva egy állvánnyal kiegészített teljes méretű billentyűzetet kapunk, melyen olyan kényelmesen gépelhetünk, akár egy szokásos billentyűzeten, miközben az éppen megfelelő szögben tekinthetünk a kijelzőre.

A Logitech Fold-Up Keyboard Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPad 2-höz és azonnal aktívvá válik, amint széthajtogatjuk és inaktívvá, amikor összehajtogatjuk – az USB kapcsolaton keresztül tölthető eszközt, így gyorsan használatba vehetjük, miközben felesleges energiafogyasztással sem kell számolunk.

Logitech Tablet Keyboard
A Logitech Tablet Keyboard segítségével kényelmesebben és gyorsabban gépelhetünk iPadünkön. A billentyűzetet szállítás közben megóvó védőtok gépelés közben biztos támaszt ad a táblagépnek, ideális szögbe állítja azt, így nyakunk sem fárad el az iPad használata közben. A billentyűzet Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPadhez, melyet akár 9 méteres távolságból is irányíthatunk vele.

Logitech Wireless Headset
Az iPad, iPhone, iPod Touch és egyéb Bluetooth-képes eszközökkel kompatibilis Logitech Wireless Headset élvezetesebbé teszi a multimédiás tartalmakat és segíti a hangalapú kommunikációt. A kábelek nélkül használható, Bluetooth kapcsolattal a kompatibilis eszközökhöz kapcsolódó headset lézerhangolású hangszóróinak köszönhetően gazdag, telt hangzásban lehet részünk és a hangtorzulásosától sem kell tartanunk, így még inkább belemerülhetünk kedvenc zenéinkbe, filmjeinkbe vagy éppen telefonhívásainkba.

A headset zajszűrős mikrofonja pedig abban segít, hogy partnerünknek is megfelelően halljon minket. Az egy feltöltéssel akár hat órán keresztül is működőképes headsetet a könnyebb szállíthatóság érdekében a napszemüvegekhez hasonlóan összehajthatjuk.

Logitech Wireless Boombox
A táblagépekkel és okostelefonokkal egyaránt használható Logitech Wireless Boombox kiváló, kristálytiszta hangzást és erőteljes basszusokat biztosít a nyolc darab egyedileg hangolt hangsugárzójának köszönhetően. A kompatibilis eszközöktől akár 10 méterre is elhelyezhető, és az azokhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül kapcsolódó hangszórót egy feltöltéssel akár hat órán keresztül is használhatjuk.

Logitech Mini Boombox
A Logitech Mini Boombox hordozható és helytakarékos hangrendszer, mely könnyedén összekapcsolható okostelefonokkal, táblagépekkel, illetve bármilyen Bluetooth-képes eszközzel, hogy arról zenét, filmeket, játékokat vagy telefonhívásokat hangosítsunk ki. A Mini Boombox mérete kicsi, de teljesítménye annál nagyobb. A speciális tervezésű akusztikus kamra kiemeli a mély hangokat, javítja az összhangzást, a beépített mikrofonos kihangosítóval pedig tisztább és érthetőbb hívásokat bonyolíthatunk.

A Mini Boombox Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a népszerű táblagépekhez, okostelefonokhoz és további Bluetooth-képes eszközökhöz. Beépített akkumulátora a használat és környezeti tényezők függvényében akár tíz órán át is bírja, USB-re csatlakoztatva pedig automatikusan feltöltődik, így sosem kell az elemcsere miatt aggódnunk. A fekete, piros és fehér színben is elérhető Mini Boombox kezelése éjjel is egyszerű, a vezérlőgombok megvilágításának köszönhetően.

Logitech Speaker Stand for iPad
A Logitech Speaker Stand for iPad multifunkciós eszköz állvány, hangszóró és töltőállomás is egyben. A Speaker Stand for iPad-re helyezett táblagépünket kényelmes és az igényeinknek éppen megfelelő pozícióba állíthatjuk – álló és fekvő helyzetben egyaránt – miközben élvezhetjük a multimédiás tartalmak kiváló hangzását. Ráadásul, az eszköz a táblagép feltöltésére is alkalmas, így mindig zavartalanul szórakozhatunk.

Logitech AV Stand for iPad
A Logitech AV Stand for iPad multifunkciós eszközzel egészen kiváló színvonalon élvezheti multimédiás tartalmait. Az állítható dőlésszögű állványként, hangszóróként és töltőállomásként is funkcionáló eszközt kompozit kábellel televíziónkkal is összeköthetjük, így nagy képernyőn élvezhetjük a filmeket és egyéb multimédiás tartalmakat. A teljes kényelem érdekében az eszközhöz egy távirányító is tartozik, mellyel a kanapéban ülve vezérelhetjük a zenéket és videókat.

Logitech Joystick for iPad
A Logitech Joystick for iPad tökéletes kiegészítő azoknak, akik iPad-jükön játszanak. A táblagépek keretére gumis tapadókorongokkal rögzíthető, apró méretű Joystick segítségével sokkal pontosabban és megbízhatóbban vezérelhetjük azokat a játékokat, amelyek irányítását eredetileg a táblagép kijelzőjén megjelenős virtuális D-pad-en kellene megoldanunk.

A Joystick rugalmas kialakítású, így a vezérlőgomb automatikusan képes alaphelyzetbe állni.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 30., 12:11 András Tóth

Ipad...Cöhh...Emberiség!Hogy lehet,hogy nem pusztultunk ki még eddig az Apple termékei nélkül?!Nagy mázli!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Már itthon is kaphatók a Logitech táblagép kiegészítői
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X