Még egyszerűbben: küldjön levélben fájlokat a Dropboxba!

2011. november 14., hétfő, 14:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Egy ingyenes szolgáltatással még kényelmesebben és sokrétűbben használhatjuk Dropbox tárhelyünket.

Egy ingyenes szolgáltatással még kényelmesebben és sokrétűbben használhatjuk Dropbox tárhelyünket. Elektronikus levélhez csatolt állományokat tudunk feltölteni az ingyenes  Send to dropbox rendszerrel, ami egy egyedi e-mail-címet kapcsol a Dropbox acountunkhoz.

Ettől kezdve, ha erre a címre küldünk levelet, akkor a mellékletben található állomány felkerül a Dropbox tárolóhelyünk automatikusan létrejövő “Attachments” mappájába. A beállításoknál azt is megadhatjuk, hogy az e-mail feladója, tárgy sora vagy dátuma alapján külön mappákba kerüljenek a fájlok, illetve a tömörített mellékletek automatikus kicsomagolására és a levéltörzsében található szöveg elmentésére is van mód. 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Még egyszerűbben: küldjön levélben fájlokat a Dropboxba!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X