Még jobb tabletek, notebookok: jönnek a Sharp különleges kijelzői

2012. április 16., hétfő, 06:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Sharp bejelentette, hogy a Kameyama Plant 2 gyár futószalagjairól legördültek már a világújdonságnak számító IGZO...

A Sharp bejelentette, hogy a Kameyama Plant 2 gyár futószalagjairól legördültek már a világújdonságnak számító IGZO (indium-gallium-cink-oxid) panelek, s a gyártó kész kielégíteni a panellel szembeni vásárlói igényeket. A piaci pletykák szerint az Apple minden bizonnyal ott lesz a megrendelők között, és a hatodik iPhone már ilyen megjelenítőt tartalmaz.

A fejlett félvezetős IGZO technológiai a mostani elvárásokra ad frappáns választ: az LCD-k vékonyabbak, jobb felbontásúak és kisebb energiafogyasztásúak. Az új IGZO paneleket a Sharp nemcsak okostelefonokhoz, hanem tabletekhez, HD notebookokhoz és LCD monitorokhoz is kínálja. Ez utóbbiak panelje 32”-os, 3840x2160-asfelbontású és 140 ppi-s lesz, a HD notebookoké 10”-os, 2560x1600 felbontású, 300 ppi-s, míg a tableteké 7”-os, 800x1280-as és 217 ppi-s lesz.

A jövő iPhone-jai, iPadjei, Macjei (és persze nem csak ezek) tehát úgy kaphatnak még jobb felbontású kijelzőket, hogy nem válnak vastagabbá, s extra energiára sem lesz szükségük.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Még jobb tabletek, notebookok: jönnek a Sharp különleges kijelzői
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X