Megérkezett a Reeder 3.0 iOS-re: teljesen átszabva

2012. június 15., péntek, 12:00
Szerző:


Címkék: ; ;

Kedvenc iPhone-os/iPades hírolvasó alkalmazásunkból teljesen új verzió jelent meg a minap az App Store-ban.

Kedvenc iPhone-os/iPades hírolvasó alkalmazásunkból teljesen új verzió jelent meg a minap az App Store-ban. A programot tulajdonképpen az alapoktól újraírták, s bár a felület elrendezése és színvilága azért nagyjából hozza az előző verzióban megszokottat, a grafikai elemek jórésze is megváltozott. Szebb és az új mozdulat-vezérelt funkcióknak köszönhetően kényelmesebben használható is lett a program. A Reeder 3.0 már lehetőséget ad több Google Reader fiók használatára is.

Emellett a program érezhetően gyorsult is, illetve rengeteg hibát is leküzdöttek (javult például a Readability integráció).
Továbbra is megkapunk szinte minden létező megosztási lehetőséget, köztük az Instapaper, Pocket és Evernote integrációt is.
A Reeder 3.0 tehát gyors, szép és kényelmesen használható. Ennél több nem nagyon kell egy hírolvasó esetében. Nálunk továbbra is vezeti az iOS-re készült hírolvasók TOP listáját.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megérkezett a Reeder 3.0 iOS-re: teljesen átszabva
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X