Megérkezett a Twitpic saját iOS alkalmazása

2012. május 12., szombat, 06:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Ha szeretnénk különleges képi hatásokkal "tuningolt" fotókat megosztani a Twitteren és a Twitpic-en néhány...

Ha szeretnénk különleges képi hatásokkal "tuningolt" fotókat megosztani a Twitteren és a Twitpic-en néhány mozdulattal, érdemes megismerkedni a Twitpic új, saját iOS alkalmazásával. Az iPhone-on használható appban egy érintéssel tehetünk látványos effekteket frissen fotózott, vagy az iPhone-on korábbról tárolt képeinkre (ehhez a cég az Aviary plug-injét használja), vagy különféle eszközökkel javíthatunk a képminőségen.

Ezután pedig mindössze egy mozdulat és a képet máris feltölthetjük a Twitpic szolgáltatásra és persze közzétehetjük a Twitteren is a megosztást. Hatalmas újdonságokra azért ne számítsunk, a Twitpic is csak egy a sok hasonló alkalmazás közül. De ha mi ezt a szolgáltatást szoktuk előnyben részesíteni a fotók megosztásakor, mostantól sokkal kényelmesebben megoldhatjuk a dolgot. Sőt, a feltöltött képeket, illetve mások megosztásait is kényelmesen átnézhetjük vele bármikor.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megérkezett a Twitpic saját iOS alkalmazása
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X