Megérkeztek az Angry Birds Seasons nyári pályái: merüljünk víz alá [videó]

2012. június 17., vasárnap, 06:00
Szerző:


Címkék: ; ;

Az Angry Birds madarai és malacai nem is olyan régen költöztek az űrbe az Angry Birds Space változatában, ahol a...

Az Angry Birds madarai és malacai nem is olyan régen költöztek az űrbe az Angry Birds Space változatában, ahol a súlytalanság adta fel a leckét. Ezúttal - a nyár tiszteletére - a vízbe csobbanhatunk, ami persze ismét más fizikai körülményeket jelent, így eltérő taktikát kell alkalmaznunk a zöld malacok legyőzéséhez, mint korábban.

A Rovio ezúttal nem egy teljesen új Angry Birds játékot adott ki, hanem újabb 30 extra pályával bővítette az Angry Birds Seasons sorozatot. Aki korábban már megvette ezt a játékot, annak elegendő ingyen frissíteni, aki pedig még nem rendelkezik vele, az 1 dolláros áron megvásárolhatja az App Store-ban. Kedvcsinálónak mutatunk rögtön egy videót is! Irány Piglantis!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megérkeztek az Angry Birds Seasons nyári pályái: merüljünk víz alá [videó]




  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X