Megerősítette a LinkedIn a jelszólopást

2012. június 07., csütörtök, 18:00 • Utolsó frissítés: 2012. június 07., csütörtök, 19:01
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Mint arról tegnap beszámoltunk, hat és félmillió LinkedIn jelszót szivárogtatott ki a netre egy orosz(?) hacker.

Mint arról tegnap beszámoltunk, hat és félmillió LinkedIn jelszót szivárogtatott ki a netre egy orosz(?) hacker. Tegnap több biztonsági szakértő is megerősítette, hogy az úgynevezett „hash” valódinak tűnik, és komoly az esély arra, hogy a jelszavakat fórumokra és egyéb helyekre kipakoló hacker nem csak nagyzol.  

Ma reggel megérkezett a hivatalos információ is: Vicente Silveira az üzleti közösségi hálózat vezérigazgatója sajtóközleményekben, és saját blogján is elismerte: a milliós jelszó-adatbázis valós adatokat tartalmaz. A LinkedIn az összes kiszivárgott jelszót blokkolta, random jelszavakat generáltak helyettük: az érintettek e-mailben kapnak értesítést a jelszócseréről.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megerősítette a LinkedIn a jelszólopást
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X