Megjelent az Advanced System Care 5: turbózzuk fel a Windowst!

2011. november 16., szerda, 11:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Új verzió debütált az egyik legnépszerűbb windowsos rendszerkarbantartóból.

Új verzió debütált az egyik legnépszerűbb windowsos rendszerkarbantartóból. Az Advanced System Care 5 számos hasznos újítással dicsekedhet, így például valós idejő rendszer-optimalizálási funkcióval (Active Boost), új, felhő alapú frissítésekkel, hogy a program adatbázisa mindig a lehető legfrissebb legyen, jóval visszafogottabb erőforrás igényű, de továbbra is látványos felülettel, és egy, a Game Boosterből már sokaknak bizonyára ismerős Turbo Boost modullal, amelyben játékhoz vagy munkához optimalizálhatjuk a gépünket, egy kattintással. Továbbra is része a szoftvernek a Toolbox nevű iObit gyűjtemény, amelyben nagyszerű rendszerkarbantartó alkalmazásokat találunk, de akár véletlenül törölt állományainkat is visszaállíthatjuk vele, illetve ezzel szöges ellentétben arra is van módunk, hogy tökéletesen, visszaállíthatatlanul likvidáljunk fájlokat.

Az ASC 5 forráskódját teljesen újraírták a 32 és 64 bites rendszerekhez egyaránt, és ahogy eddig, most is van belőle egy ingyenes, visszafogottabb tudású változat és egy minden eszközzel felszerelt fizetős változat. Utóbbi 20 dolláros áron vásárolható meg.

5 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2011. november 30., 16:34 pili5

Én ma töltöttem le és telepítettem az asc 5-öt.Első benyomásaim pozitívak,már egy jó ideje ezt a fajtát használom és az "active boost"-ot jó újításnak vélem.Gratulálok a fejlesztőknek.

2011. november 19., 04:28 Jenő Játék

Mivel ez is egy winhack, a működése nem megbízható. Viszont a turbó főleg régebbi gépeken hatalmasat dob rajta. Különben semmi mást nem tud mint a ccleaner ingyen. A csicsa és az egyébként vezérlőpultból is elérhető parancsikonok nélkül kb egy nulla a progi. Sajnos évek óta.

2011. november 17., 08:36 Nancy Xiong

To user: fodorvirgonc@yahoo.com
Thank you for using IObit product. It is fed back to Research and Development department. We will do more tests on the problem you put forward and keep trying the best to make better products.
If you have any problem, please get technical help from IObit support page <http://www.iobit.com/support.html> or send us message directly from here <http://iobit.com/onlinesupport.html>. IObit team will help you with quick response. Thanks a lot.

2011. november 17., 08:31 Nancy Xiong

Thanks techline for sharing this new release.

2011. november 16., 21:41 fodorvirgonc

Kipróbáltam de nem vagyok elragadtatva vele, egy óra után a gép lefagyott ilyen 25 másodpercre azután ment minden tovább. Ezt megcsinálta 10 percenként!
Végül a programot kikapcsoltam, és minden rendben ment tovább. Nem a legtökéletesebb!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megjelent az Advanced System Care 5: turbózzuk fel a Windowst!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X