szerző:
techline.hu

Új verzió debütált az egyik legnépszerűbb windowsos rendszerkarbantartóból.

Új verzió debütált az egyik legnépszerűbb windowsos rendszerkarbantartóból. Az Advanced System Care 5 számos hasznos újítással dicsekedhet, így például valós idejő rendszer-optimalizálási funkcióval (Active Boost), új, felhő alapú frissítésekkel, hogy a program adatbázisa mindig a lehető legfrissebb legyen, jóval visszafogottabb erőforrás igényű, de továbbra is látványos felülettel, és egy, a Game Boosterből már sokaknak bizonyára ismerős Turbo Boost modullal, amelyben játékhoz vagy munkához optimalizálhatjuk a gépünket, egy kattintással. Továbbra is része a szoftvernek a Toolbox nevű iObit gyűjtemény, amelyben nagyszerű rendszerkarbantartó alkalmazásokat találunk, de akár véletlenül törölt állományainkat is visszaállíthatjuk vele, illetve ezzel szöges ellentétben arra is van módunk, hogy tökéletesen, visszaállíthatatlanul likvidáljunk fájlokat.

Az ASC 5 forráskódját teljesen újraírták a 32 és 64 bites rendszerekhez egyaránt, és ahogy eddig, most is van belőle egy ingyenes, visszafogottabb tudású változat és egy minden eszközzel felszerelt fizetős változat. Utóbbi 20 dolláros áron vásárolható meg.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!