Meglepő: Graffiti festés autóba szerelt robottal [videóval]

2012. április 24., kedd, 07:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az utcai művészeteknek sok formája van, de olyannal eddig még senki sem próbálkozott, amilyet Jeff Solo talált ki.

Az utcai művészeteknek sok formája van, de olyannal eddig még senki sem próbálkozott, amilyet Jeff Solo talált ki. Talán nem véletlen, mert a falfirkákhoz használt festékes palackok helyett jóval drágább felszereléssel dolgozott. Megépítetta a “Chevy Street Artist Cart”, amiben festékszóró fejekkel ellátott robotokat helyezett el.

Az egész rendszert egy számítógép irányította, a művésznek csak arra kellett figyelnie, hogy megfelelően kormányozza a járművet. Az alkotási folyamat első részében a hátteret festették meg a robotok, majd a mechanikus karok festékkapszulákat dobáltak a falra. Végül a részletek finomítása következett.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Meglepő: Graffiti festés autóba szerelt robottal [videóval]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X