Megtorpant a Chrome diadalmenete

2012. március 03., szombat, 08:22
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Bár sokan azt jósolták, hogy hamarosan a Chrome lesz a legnépszerűbb böngésző, s szárnyalása útjába semmi sem állhat...

Bár sokan azt jósolták, hogy hamarosan a Chrome lesz a legnépszerűbb böngésző, s szárnyalása útjába semmi sem állhat (amúgy a szépen emelkedő, a piaci részesedést reprezentáló grafikonjai is ezt támasztották alá), most mégis megtorpanás, sőt csekély visszaesés tapasztalható, legalábbis a Netmarketshare piackutató szerint.

Az ok elég egyértelmű. Az Internet Explorer 9 már levetkőzte elődei hibáit, s most megállíthatatlanul hódít, ráadásul az új gépek tulajdonosai közül is sokan ezt a böngészőt választják. Azután itt a Firefox 10-es, amelyet – miután frissült, s új erőre kapott – ugyancsak sokan kipróbálnak.

Íme, a piaci részesedési helyzet 2012. február végén, a Netmarketshare kutatása alapján.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 3., 11:35 Bab4R

Ez nem nagyon "valós"..mivel egy csomó oldal pl kimondottan nem támogatja a chromot még mindig pl ez a techline sem...ahoz hogy h.szólni tudjak a "tűzrókával" kell feljönőm...;)
Vagy sok helyen pl szintén a chromot firefoxnak érzékeli az oldal..;)...vagy azok a böngészők amik a chrome-motorját használják...pl a Comodo böngészője(Comodo Dragon), vagy a Rockmelt, stb. ...;)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megtorpant a Chrome diadalmenete
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X