Megújult az Instapaper iOS verziója!

2012. május 12., szombat, 13:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Kedvenc "tedd el későbbre" szolgáltatásunk az Instapaper, amelyben mappákba rendezve tárolható el rengeteg online...

Kedvenc "tedd el későbbre" szolgáltatásunk az Instapaper, amelyben mappákba rendezve tárolható el rengeteg online cikk, hír, hogy aztán később kényelmesen visszakereshessük, vagy akár offline olvashassuk azokat a mobilon, táblagépen.
A Instapaper iOS alkalmazása most számos praktikus újítást kapott. Így például sokkal hatékonyabban tördeli oldalakra a mentett anyagokat, ráadásul mostantól akár az iBooks alkalmazásban megszokott lapozás-effektet is használhatjuk benne. Emellett a kissé zavaró görgetősáv helyett immár apró pontok jelzik, melyik oldalon tartunk éppen.
A cikkeket ezentúl két ujjas ujjgesztussal is bezárhatjuk, és a kényelmesebb olvasás érdekében végre automatikusan átvált teljes képernyős olvasási módra a program, néhány másodperc eltelte után.
Ezeken kívül még számos apró javítást, átalakított funkciót találunk a frissítésben, így mindenkinek érdemes azt letölteni, aki gyakran használja az Instapaper szolgáltatást.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megújult az Instapaper iOS verziója!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X