Megveszi a Google a Meebót?

2012. május 12., szombat, 19:35
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

100 millió dollár – ennyit adna a hírek szerint a Google a Meebóért.

100 millió dollár – ennyit adna a hírek szerint a Google a Meebóért. A szakportálok persze azonnal ugrottak a hírre, ám Seth Sternberg, a Meebo vezérigazgatója nem nyilatkozott, és a Google szóvivője is csak annyit mondott, nem foglalkoznak híresztelésekkel.

A kaliforniai Meebót 2005-ben alapították,é s azóta elkötelezett a cég a különféle közösségi termékek iránt. Ott van mindjárt webes alapú üzenetküldője (a Meebo Messenger) vagy például a kiadók számára készült Meebo Bar.

Bár hivatalos megerősítés az akvizicióról egyik fél részéről sem érkezett, jó magyar mondással élve: nem zörög a haraszt… nos, hamarosan meglátjuk, valóban fúj-e az a bizonyos szél.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Megveszi a Google a Meebót?
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X