Mindenki számára megfizethető: profi ügyfélkapcsolati megoldás bérelhető felületen

2012. május 17., csütörtök, 11:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az árukereső.hu alapítóinak új, közös vállalata a MiniCRM.

Az árukereső.hu alapítóinak új, közös vállalata a MiniCRM.hu mára több mint 800 felhasználó számára nyújt professzionális ügyfélkapcsolat-kezelési megoldást bérelhető internetes felületen. A legtöbb kis- és középvállalkozás nem engedheti meg magának sem a drága nemzetközi CRM szoftvereket, sem azt, hogy akár egy ügyfelet is elveszítsenek csupán azért, mert nem tudták feladataikat megfelelően ütemezni, ellenőrizni, végrehajtani.

A vállalatfejlesztési szakemberek világszerte elismerik, hogy egy-egy adott iparágban annak a cégnek tud kialakulni komoly előnye, aki előbb vezet be automatizálásra képes ügyfélkapcsolat-kezelést támogató rendszert. A MiniCRM.hu létrehozásával olyan egyedülálló eszköz jelent meg a magyar piacon, ami havi néhány ezer forintért rendszerezi és tárolja a vállalat profitszerzéséhez szükséges információkat (határidő, számlázási feladat, munkatársak időbeosztása, ügyfelek elérhetőségei, tennivalók listája stb.) .

Az online felületen látható, hogy melyik ügyfelet mikor kell visszahívni, melyik tárgyalásra mit kell előkészíteni, melyik kolléga melyik ügyféllel mikor foglalkozott, de a rendszer kezeli például a megrendeléseket, az ügyfelek elérhetőségét, kéréseit is. Ezzel olyan hiánypótló szolgáltatást kapnak a magyar kkv-k, amellyel sokkal precízebb és jövedelmezőbb munkát tudnak végezni.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 18., 13:38 Bíró Roland

Kedves Vircsaft!

Jogos a felvetés, hogy nem új a vállalkozás, ez félreérthető a cikkben. Éppen az átvétel történik. Teljesen egyetértek, hogy túlsúlyos volt eddig a marketing és biztos vagyok affelől, hogy nem a megfelelő üzenetre koncetrált eddig a cég. Éppen ezért, miután átvettük a cég irányítását, két fontos feladatot tűztünk ki célul. Az egyik, hogy minél kevesebb bullshit legyen a marketingünkben és télleg csak az értékeinket hangsúlyozzuk, a másik - ami ennél is fontosabb - a terméket szeretnénk még tökéletesebbre faragni, ahogy mi is láttuk a hiányosságait. Úgy gondolom, miután átvettük (pár hónapja) a céget, rengeteget javult a termék és bátran mondhatom, hogy bármelyik - a kategóriájába tartozó - konkurenciával felveszi a versenyt.

A véleménye számomra fontosabb, mint ha agyon ajnároznának, hiszen csak a negatív véleményekből lehet tanulni, az ad motivációt!

Köszi,
Bíró Roland

2012. május 17., 20:54 vircsaft

Ez nem igaz. A MiniCRM-et nem az Árukereső.hu alapítója hozta létre. Semmi közük egymáshoz.
Tivábbá a MiniCRM egyáltalán nem új vállalkozás.
Már évek óta erőszakosan és kellemetlenül nyomulnak. A szolgáltatás azonban egyáltalán nem ajánlható komoly felhasználóknak. Több ingyenes, vagy olcsóbb megoldás többet, jobbat nyújt. Arra alkalmas egyedül, hogy aki nem ismeri mi az a CRM, az alapkról képet alkothat.

Bár az indulat kivehető a szavaimból, el kell mondjam, nem vagyok konkurense a cégnek, sem ellenérdekelt. Csak megkerestek, kipróbáltam, kapcsolatba kerültem a szakértő kollégákkal. Nem ajánlom.
Többet foglalkoznak az ostoba marketingjükkel, mint magával a termékkel.

(Most jól megmondtam.)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Mindenki számára megfizethető: profi ügyfélkapcsolati megoldás bérelhető felületen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X