szerző:
techline.hu

A nemrégiben megjelent Minecraft hatalmas rajongótáborral rendelkezik már a béta verzió óta, s a mobil...

A nemrégiben megjelent Minecraft hatalmas rajongótáborral rendelkezik már a béta verzió óta, s a mobil változatokkal ez a kör csak tovább nőhet. Aki valamilyen véletlen folytán még nem tudja, hogyan is működik ez a leginkább digitális LEGO-hoz hasonlítható játék, annak érdemes kipróbálnia a Minecraft Classic-ot, amely teljesen ingyen játszható a böngészőben, csak Java plug-in is legyen telepítve a gépre.
A Classic verzió persze nem tud annyit, mint a megvásárolható játék, de kezdetnek megteszi, hogy rákapjunk az ízére a dolognak. Utána pedig menthetetlenül rombolni és építeni fogunk a virtuális világban… ez szinte megúszhatatlan.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!