Mobiltelefonok méretének összehasonlítása online, egyszerűen és gyorsan!

2012. május 09., szerda, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Arra már mutattunk egy nagyszerű oldalt, ha szeretnénk összehasonlítani a különféle okostelefonok legfontosabb...

Arra már mutattunk egy nagyszerű oldalt, ha szeretnénk összehasonlítani a különféle okostelefonok legfontosabb jellemzőit, illetve megtalálni az elvárásainknak megfelelő mobilt. Olyan oldalról azonban még nem nagyon esett szó, amelynek segítségével méretük szerint vethetjük össze a mobilokat, nagyjából  méretarányosan.
A Phone Size pedig éppen erre képes: egymás mellett mutatja a telefonokat méretarányos (a képernyő felbontásától, méretétől is függően a valós méretnek megfelelő) képeken. A képernyőhöz igazítás egyébként könnyedén megoldható a felső eszközsor segítségével. Így ha egy meglévő készülékhez akarjuk hasonlítani mondjuk leendő választottunk méretét, a meglévő készüléket a képernyő elé emelve szépen hozzáigazíthatjuk a képek méretét (persze egy vonalzó is megteszi a pontos beállításhoz).
A Phone Size ötletes és hasznos kis oldal, ha szeretünk összevetni mobilokat méret szerint is, akkor érdemes kipróbálni!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Mobiltelefonok méretének összehasonlítása online, egyszerűen és gyorsan!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X