Mosolyog az Opera - Justin Beaber is Chrome-ot használ

2011. december 06., kedd, 16:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az Operát fejlesztő srácoknak van humorérzékük: hivatalos Twitter posztban jelentették be a tényt, miszerint...

 Az Operát fejlesztő srácoknak van humorérzékük: hivatalos Twitter posztban jelentették be a tényt, miszerint tudomásukra jutott, hogy Justin Bieber nem használ Operát. A fiatal híresség a Chrome-ot részesíti előnyben. Az Opera fejlesztői szerint ez jó (mindenki találja ki, miért gondolják így…) Igaz, a joghurtot reklámozó hírességek sem biztos, hogy minden nap a reklámozott terméket fogyasztják… Ebből adódik, hogy Justin Bieber valóban használja-e a Chrome-ot azt soha nem fogjuk megtudni, a Google legújabb reklámkampánya szerint azonban így van. A reklám mindenesetre hatásos.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2011. december 7., 08:39 László László

Chrome meg az Operán mosolyog...sajnos. Nagyon sokáig használtam az Operát (még fizetettem is érte), csak aztán szép lassan leszoktam róla. Olyan hibái voltak melyeket a már a "szerelem" sem tudott megtartani.
Odáig jutottam, hogy a 10-es verziótól már ki sem próbálom. Sokáig egyszerre több böngészőt is használtam, ma már csak egyet: Chrome.

2011. december 6., 16:20 Patrik Patrik

Az Bieber, nem pedig Beaber... ennyit azért tudhatnának... -.-

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Mosolyog az Opera - Justin Beaber is Chrome-ot használ
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X